Om os

A Cappella Vokalgruppe

A Cappella Sangtrio er en vokalgruppe, som i mere end 10 år har optrådt i hele landet ved koncert, bryllup, fødselsdag, begravelse, konfirmation, firmafest og meget mere. Vokaltrioen består af 3 professionelle og konservatorieuddannede sangere. Vokalgruppen tager udgangspunkt i eget repertoire af kendt gospel, evergreens, pop og musical, men det er også muligt at bestille specifikke ønsker.

Mange brudepar har haft glæde af vokalgruppen, der har gjort deres vielse eller bryllupsfest til noget helt særligt. A Cappella Sangtrio er en efterspurgt vokalgruppe særligt i bryllups-sæsonen, så det er vigtigt at booke i god tid, hvis I vil sikre jer denne fantastisk oplevelse ved jeres bryllup.

Kontakt os uforpligtende på jakob@gunnertoft.dk for info og booking af vokalgruppen; A Cappella Sangtrio.

Referencer

I var ganske enkelt fantastiske – det var en super oplevelse, og jeres performance, timing og medlevenhed, var grænsende til perfekt. Rigtigt mange af gæsterne har kommenteret jeres “optræden” – udover at de virkeligt kunne synge og levere “varen”, så var deres indlevelse og engagement i vielsen og sangene, helt fantastisk. Selvom det kan lyde som en kliché, så var I oprigtigt med til at gøre vores vielse til noget helt specielt!
Mvh Martin Vedelsby – bryllup d.18/9-10

Hej A CAPPELLA SANGTRIO
Bare lige en lille hilsen for at sige tusind tak for en helt fantastisk oplevelse. ALLE snakkede om jer, og der var ikke et øje tørt. I gjorde “Man and Wife” så flot, og det betød rigtig meget for os. Synes bare I skal vide, at I gjorde ceremonien til noget helt specielt og alle synes, I var helt fantastiske, især os. Derfor TUSIND tak, det var en fornøjelse, at arbejde med jer, og vi ønsker jer alt det bedste i fremtiden.. 🙂
Knus Maria og Peter – bryllup d. 22/8-09

Repertoire – vokalgruppe

The Rose
Perhaps Love
Amazing Grace
Halleluja
Lean On Me
Oh Happy Day
You Got A Friend
You Are The Sunshine Of My Life
When You Say Nothing At All
Smile
M.fl.